Elérhetőségek:  +36302149181 - E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Biográfia

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam:

Budai Jánosnak hívnak, a "művésznevem" Bee Jay Budai.
Már fiatal koromban elkezdtem érdeklődni a zene iránt. Először szintetizátoron kezdtem játszani, majd néhány évig tanultam zongorázni, de mivel a könnyű zene vonzott inkább, így maradtam az elektronikus billentyűknél...
Akkoriban még csak elektronikus zenéket játszottam (feldolgozásokat, saját dalokat), később elkezdett magával sodorni a vendéglátó ipar. Eleinte énekesnővel, duó formációban, majd szólóban. Ekkor tettem le az OSZK szakvizsgám, mint szintetizátoros és énekes. A mai napig vonz az elektronikus zene világa, de már csak hobbi szinten, többnyire csak a magam szórakoztatása céljából, de előfordult már, hogy elvállaltam DJ-k remix felkérését is. A számítógépes zeneszerkesztésben szerzett tapasztalatom lévén készítek zenei alapokat, hangszereléseket, illetve kisebb produceri munkákat is vállalok (pl. Demo lemez készítése szóló énekesek számára).

Jelenleg egyszemélyes "zenekarként" vállalok fellépéseket, mint szintetizátoros és énekes.

A repertoárom próbálom minél színesebben összeállítani, így abban megtalálhatók örökzöldek, pop, rock, disco, rock & roll és persze "mulatós" zenék egyaránt.
Erről egy rövid összeállítást a Repertoár menüpont alatt talál.

Profi hang- és fénytechnikával rendelkezem, így bármikor a rendelkezésére állhatok saját felszereléssel, magas színvonalon.

Ha felkeltettem érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

phone-icon 

Budai János +36302149181

 

Elérhetőség +36302149181 - E-mail:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.